Tilaus- ja sopimusehdot

Nämä ehdot koskevat Kansan Uutiset Oy:ltä (y-tunnus 0775816-4, myöhemmin KU) ostettavia tai tilattavia tuotteita tai palveluita. Tuotteet ja palvelut voivat olla paperilla toimitettavia lehtiä, digitaalisia lehtituotteita (digilehti), sanottujen tuotteiden tilauksia ja irtonumeroita, mainontaa ja muita ilmoituksia sanotuissa myytävissä lehtituotteissa sekä muita tuotteita ja palveluita.

Maksunvälittäjät

Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimivat Stripe ja Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7). Paytrail Oyj toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa tulee olla yhteydessä ensisijaisesti KU:hun.

Paytrail Oyj:n yhteystiedot: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä. Lisätietoja maksamisesta: https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Peruutusoikeus

Kuluttajalla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä olemalla yhteydessä KU:N tilaajapalveluun. Digitaalisissa palveluissa tulkitaan, että palvelu on ollut kuluttajan käytössä ostohetkestä alkaen eikä palvelun peruminen kokonaisuudessaan ole mahdollista. Vahingossa tapahtuneen digitaalisen palvelun kuten digilehden tilauksen perumisessa avustaa KU:n asiakaspalvelu. Minimiveloitus digitilauksessa on kulloinkin voimassa oleva yhden kuukauden tilaushinta.

Reklamaatiot ja palautukset osoitetaan KU:n tilaajapalveluun. Mahdolliset palautukset ovat kuluttajalle maksuttomia, mikäli palautuksesta on sovittu KU:n tilaajapalvelun kanssa. KU ei vastaa palautuksista, joista ei ole sovittu etukäteen.

Palautustapauksissa maksun palautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona). Näin varmistutaan siitä, että maksun palautus tulee oikealle asiakkaalle, mikä suojaa asiakkaan oikeuksia.

Laskun jättäminen maksamatta ei merkitse oston tai tilauksen peruuttamista. Poikkeuksena KU:n sähköisenä palveluna toimittaman digilehden tilaus katkeaa välittömästi, jollei sitä makseta, ja jatkuu vain maksamisen jälkeen.

Muut ehdot

Asiakas sitoutuu huolehtimaan KU:n sähköisen palvelun käyttäjätunnuksistaan niin, että ne eivät joudu ulkopuolisten haltuun. Kuluttaja-asiakkaan yhden käyttäjätunnuksen käytön KU:n sähköisten palveluiden avaamiseen tulee rajoittua asiakkaan kotitalouteen. Muiden kuin kuluttaja-asiakkaiden käyttäjätunnuksista sovitaan myynnin yhteydessä.

Ehtojen vastaisen käytön ilmetessä KU:lla on oikeus keskeyttää palvelun toimittaminen.

Nämä ehdot eivät vähennä kuluttajan lakisääteisiä oikeuksia.

KU:lla voi olla tuotteille ja palveluille ja muuhun kuin kuluttajakauppaan liittyen muita ehtoja, jotka liitetään näihin liiketoimiin.

Vastuu vahingoista

KU ei vastaa asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä vahingoista. KU:n kaikki vastuut rajoittuvat poikkeuksetta asiakkaan maksamaan määrään. KU ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) vaikutuksista kuten esimerkiksi viivästyksistä, virheistä tai muista haitoista.

Tietosuoja

Tietosuojasta kerrotaan tietosuojalausekkeessamme https://www.ku.fi/tietosuoja.

Yhteystiedot

Kansan Uutiset Oy, Tilaajapalvelu, Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki. Puhelin 09759601. Sähköposti asiakaspalvelu@ku.fi.

Nämä ehdot tulevat voimaan 7. marraskuuta 2023.

Tervetuloa takaisin!

Kirjaudu sisään tilillesi:

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Palauta salasanasi klikkaamalla tästä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mahdollisimman pian.

Salasanan palauttaminen

Syötä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi salasanan palauttamista varten.