Ajassa

Uutisia ja kannanottoja tästä hetkestä

Sodan keskellä elämisen psyykkisiä seurauksia ei ymmärretä Suomessa riittävästi, arvioi tietokirjailija John Simon.

Traumat seuraavat pakolaista – Sodan keskellä elämisen psyykkisiä seurauksia ei ymmärretä Suomessa riittävästi

Aktiivinen asukastoiminta sai John Simonin tutustumaan alaikäisinä yksin Suomeen tulleisiin turvapaikanhakijoihin vastaanottokeskuksessa. Yhdestä heistä hän päätyi kirjoittamaan kirjan.

SAK:n järjestöjohtaja Katja Syvärinen.

YTK:n aiheuttama suurin uhka ay-liikkeelle on jo toteutunut – ”Siellä tehdään ehdottoman taitavaa markkinointia ja palvelun suunnittelua”

Jos Loimaan kassa valtaa markkinat, kuka huolehtii työehdoista? Kyse ei ole yksilöstä, kun duunari järjestäytyy ammattiliittoon.

SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman kuunteli Petteri Orpon ja Mari Rantasen kommentteja äänestyksen jälkeen.

Kansallisen turvallisuuden nimissä hyväksyttiin poikkeuslaki ja avattiin vaarallinen portti – SDP:n johto ei näytä ymmärtävän sitä

SDP:n toiminta poikkeuslain kohdalla osoittaa sen nykyjohdon historiattomuuden. Suomessa avattiin nyt vaarallinen portti tuleville päätöksille poiketa perustuslaista, kiitos demarien enemmistön, kirjoittaa KU:n päätoimittaja Jussi Virkkunen.

– Havahduin itsekin jokin aika sitten siihen, että olen hyväksynyt käyttäjiin kohdistetun kontrollin annettuna, rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio sanoo.

Rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio vaatii rankaisevan huumepolitiikan korvaamista – ”Huumetilanne peilaa yhteiskunnan tilaa”

Rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio vaatii rankaisevan huumepolitiikan korvaamista haittojen vähentämisen politiikalla. Lainsäädännöllisten muutosten lisäksi huumeiden aiheuttamia haittoja voitaisiin vähentää toteuttamalla hyvinvointia edistävää yhteiskuntapolitiikkaa.

Lasten keho sietää pitkäkestoisia yli 40 asteen lämpötiloja heikommin kuin aikuisten. Limassa perheet suojautuvat hirmuhelteeltä parhaansa mukaan.

Vahinkoja ei voi enää estää – näin globaali etelä sopeutuu ilmastokriisiin.

Vahinkoja ei voi enää estää. Globaalin etelän ihmisten on pakko sopeutua muuttuneeseen ilmastoon. Miltä tilanne näyttää Perussa?

ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS

Tervetuloa takaisin!

Kirjaudu sisään tilillesi:

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Palauta salasanasi klikkaamalla tästä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mahdollisimman pian.

Salasanan palauttaminen

Syötä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi salasanan palauttamista varten.