Ajassa

Uutisia ja kannanottoja tästä hetkestä

Valtiovarainministeriön kanta ay-maksujen verovähennyksen poistoon hämmästyttää – ”Ministeriöltä voisi edellyttää kelvollisia perusteluja”

Valtiovarainministeriö katsoo, että työntekijöiden ammattiyhdistysmaksujen verovähennysoikeuden voi poistaa. Työnantajien kohdalla sitä ei VM:n mukaan voi tehdä.

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto koskee kaikkia yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta (SOSTES) noudattavia työpaikkoja.

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto jatkuu yksityisellä sosiaalipalvelualalla – Hoitajat siirtyvät muualle, jos palkkaeroa ei korjata, ammattiliitosta sanotaan

Ammattiliittojen julistama ylityö- ja vuoronvaihtokielto jatkuu koko yksityisellä sosiaalipalvelualalla. Vapun jälkeen alkanut työtaistelu päättyy 14. kesäkuuta, mutta erilaisia toimia voidaan tarvittaessa jatkaa tämän jälkeen, sanoo ammattiliitto SuPer.

Mai Kivelä ja Veronika Honkasalo seurasivat presidentinvaalien ensimmäistä kierrosta Itä-Turkin kurdialueella Vanissa.

Vasemmiston kansanedustajat: ”Suomi ei voi enää jatkaa vaikenemista Turkin ihmisoikeusloukkausten edessä”

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan voitti jatkokauden. Vasemmistoliiton kansanedustajat Veronika Honkasalo ja Mai Kivelä sanovat, ettei Suomi voi enää vaieta Turkin ihmisoikeusloukkauksista.

Recep Tayyip Erdogan tervehti kannattajiaan vaimonsa Emine Erdoganin kanssa voiton varmistuttua sunnuntain vaaleissa.

Turkin presidentinvaaleissa odotettu tulos – Suomen on rohkeasti palattava linjalle, jossa se nostaa esiin kurdien sorron, vaatii vasemmiston Arhinmäki

Turkin presidenttinä jatkaa Recep Tayyip Erdoğan. Hän on istunut presidenttinä kymmenen vuotta ja istuu myös seuraavat viisi vuotta.

ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS
ILMOITUS

Tervetuloa takaisin!

Kirjaudu sisään tilillesi:

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Palauta salasanasi klikkaamalla tästä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mahdollisimman pian.

Salasanan palauttaminen

Syötä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi salasanan palauttamista varten.