Miten ruokahävikkiä mitataan?

Suomen kotitaloudet heittävät ruokaa pois noin 500 miljoonan euron arvosta, Luonnonvarakeskuksen tutkimukset kertovat. Miten ruokahävikkiä mitataan, erikoistutkija Juha-Matti Katajajuuri Luonnonvarakeskuksesta? – Ruokahävikkiä on tutkittu vasta 10 vuoden ajan. Maa- ja metsätalousministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön, ympäristöministeriön sekä useiden elintarvikealan järjestöjen rahoittamassa hankkeessa

Tervetuloa lukemaan!

Lue nyt uusi KU:n digilehti tutustumishintaan 5,90 euroa kuukaudessa! Pääset lukemaan tämän artikkelin heti, ja saat pääsyn myös arkistoomme.

Tilaa nyt KU. Edistät moniäänistä journalismia!

Arvoisa digilehden tilaaja, kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin!

ILMOITUS
ILMOITUS

14.9.2018

ILMOITUS
ILMOITUS

Tervetuloa takaisin!

Kirjaudu sisään tilillesi:

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Palauta salasanasi klikkaamalla tästä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mahdollisimman pian.

Salasanan palauttaminen

Syötä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi salasanan palauttamista varten.